Специалистът по вътрешен контрол Васил Василев, който стана популярен с участието

...
Специалистът по вътрешен контрол Васил Василев, който стана популярен с участието
Коментари Харесай

Участник от Игри на волята се ожени в компанията на приятели от шоуто

Специалистът по вътрешен контрол  Васил Василев , който стана известен с присъединяване си в последния излъчен сезона на риалити шоуто на NOVA " Игри на волята ", се ожени. Той и дългогодишната му годеница - волейболистката Десислава си споделиха заветното " да " край морския бряг, като очевидци на церемонията бяха доста от участниците в Игрите, както ѝ  братът на младоженеца Момчил, който остана на второ място в сезон 5  на най-екстремното риалити у нас.

За щастливата вест пръв в обществените мрежи издаде Мартин-Елвиса. Освен Елвиса и братът на Васил - Момчил, измежду гостите на церемонията бяха още  Благомир Мастагарков, Михаил и Радостин Кръстеви,  с което демонстрираха, че са запазили другарски връзки с младоженеца и след предаването.

Екип на " Телеграф " се свърза с младоженеца, който не скри щастието от обстоятелството, че към този момент е женен мъж, и показа: " С моята половинка сме дружно от 4 години. От доста дълго време и живеем дружно, по тази причина взехме решение, че това е разумната развръзка на нашите връзки. "

Сватбената гала е предходна по проект, само че не са липсвали и занимателни моменти, единият от които провокира малко забавяне за църковния брак.

" Църковният ни брак се организира на остров Света Анастасия и до такава степен стигнахме с корабче, което бяхме наели. Всички посетители бяха на корабчето, което обаче малко закъсня с тръгването, тъй като чакахме някаква американска подводница да мине. Това беше занимателно, нищо че имахме малко закъснение. Самата женитба мина по график тъкмо както си го бяхме планували и решили и считам, че всички се забавлявахме много ", показа още младоженецът за значимия ден.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР